1. Du importerer transaktionsdata ved at navigere til “Importér” fanen og vælge den exchange eller wallet, du vil importere transaktioner fra.

Når du klikker på den enkelte exchange, får du en simpel trin-for-trin guide til hvordan du opretter en API nøgle på din exchange og bagefter forbinder den med CryptoSkat.

2. Når du er færdig med at forbinde dine exchanges til CryptoSkat via API (og eventuelt wallets via CSV import), kan du gå til “konti” fanen. Her skal du blot klikke “Hent data fra alle konti”, så indsamler og beregner CryptoSkat alle dine transaktionsdata for dig.

3. Nu kan du se alle dine transaktioner igennem årene under fanen “transaktioner”. Det er også her du kan redigere i de enkelte transaktioner.

8. Når du er færdig med at arbejde med dine transaktioner, kan du generere en årsrapport ved at trykke “generer rapport” enten på dit Dashboard eller på transaktioner fanen. Her kan du med et enkelt klik generere en årsrapport for et hvilket som helst af de år, som du har uploadet transaktioner for.

Rapporten vil indeholde en fuldstændig opgørelse af profit og tab for året og en totalopgørelse over årets bevægelser, årets start- og slutbalance opgjort per valuta, exchange og wallet og en fuldstændig liste med alle nødvendige transaktionsdata for alle dine transaktioner over året.