CSV import af data

 

 

Den automatiske import og behandling af data via API understøttes for disse exchanges: Binance, Bittrex, Coinbase, Kraken, Kucoin, Bitstamp og Bitfinex.

CryptoSkat understøtter imidlertid også import af data fra alle exchanges og wallets via CSV fil-format.

For alle wallets kan du anvende et individuelt CSV format, som er tilpasset den enkelte wallet. Det kan du gøre under fanen “importer transaktioner”, når du er logget ind. Du skal blot klikke på den wallet du vil importere fra og følge den simple trin-for-trin guide.

Til import fra alle exchanges og wallets har vi udviklet et generisk filformat for CSV download, som er tilgængeligt under fanen “importer transaktioner”, når du er logget ind.

Det generiske filformat kan du anvende til at registrere alle dine transaktioner fra dine wallets og exchanges. Det kræver en anelse mere arbejde end blot CSV download i de tilpassede formater for wallets.

Dette er fordi der er variation i hvordan CSV filer genereres i de enkelte exchanges og wallets. Det data download du modtager fra din exchange i CSV format, skal du derfor selv tilpasse til vores generiske format.

Vi anbefaler generelt kun brug af det generiske CSV format for avancerede brugere af Excel.