FAQ

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål om CryptoSkat.

Kan du ikke finde svaret på dine spørgsmål her, kan du læse vores guides eller skrive til os og vi besvarer din mail hurtigst muligt.

Kan jeg starte med et gratis abonnement og senere opgradere?

Ja, det kan du. Når du opgraderer på denne måde, mister du ikke den automatisk overførsel af data der sker via dine oprettede API’er.

Hvorfor er skattereglerne sådan konstrueret, at man beskattes langt hårdere af gevinst end man kan få fradrag for sine tab?

Fordi der ikke er lavet særregler endnu på samme måde som det er tilfældet for handel med aktier og andre aktivklasser.

Det kan føles uretfærdigt. Det er efter vores opfattelse et spørgsmål om tid, før end mere målrettet skattelovgivning vedtages på et område og en aktivklasse, der er under udvikling.

Hvordan kan jeg let og automatisk importere data om mine handler?

Guides til hvor let det er at bruge CryptoSkat finder du her.

Hvilke exchanges understøtter I via API?

Binance, Coinbase, Kraken, Bitstamp, Bitfinex og Kucoin. Vi arbejder på at understøtte flere exchanges med API, både CEX’er og DEX’er.

Hvilke coins/tokens understøtter I?

Alle. Alle coins/tokens der handles på de exchanges vi har bygget API integrationer til er understøttet og transaktioner med alle coins/tokens kan også importeres via vores generiske CSV-format.

Hvilke blockchains understøtter I?

Alle. Alle coins/tokens, og deres underliggende blockchains, der handles på de exchanges vi har bygget API integrationer til er understøttet og transaktioner med alle coins/tokens kan også importeres via vores generiske CSV-format.

Kan jeg betale mit CryptoSkat abonnement med krypto?

Desværre ikke endnu. Reguleringen på området gør det vanskeligt at implementere for os på nuværende tidspunkt. Vores betalingsløsning er som du kender den fra andre online virksomheder – krypteret betaling i DKK via betalingskort.

Er det sikkert for mig at uploade API-nøgler til mine exchanges til CryptoSkat?

Du bør altid kun anvende API-nøgler med “read only” rettigheder til dine exchange konti. På den måde kan ingen bruge API nøglerne til andet end at læse data. Vi har lavet udførlige vejledninger til hvordan du opretter sådanne read only nøgler på de enkelte exchanges. Vejledningerne er tilgængelige når du skal integrere din exchange med CryptoSkat.

Udleverer I mine transaktionsdata til Skattestyrelsen?

Nej. CryptoSkat udregner udelukkende din profit og tab på kryptovaluta. Indberetning og svar til Skattestyrelsen står du selv for.

Hvilke wallets understøtter I?

Vi understøtter et individuelt tilpasset CSV format for Exodus, Ledger, Trezor, Metamask og MyEtherWallet. Vi understøtter imidlertid alle wallets via vores generiske CSV.

OPRET GRATIS KONTO - INGEN BINDING

Uanset om du handler lidt eller meget og på langt eller kort sigt, hjælper CryptoSkat beregneren dig med at få overblik når du skal indberette til myndighederne.

START HER