Sådan virker beregneren

 

 

CryptoSkat beregneren er nøje kodet efter den måde de danske skattemyndigheder regner profit og tab på handel og andre transaktioner med Bitcoin, anden kryptovaluta og digitale aktiver.

Når du uploader dine transaktionsdata til CryptoSkat, modtager CryptoSkat alle de nødvendige data til at systemet kan beregne profit og tab på dine transaktioner i overensstemmelse med skattemyndighedernes praksis. Uanset om du har 10 eller 10.000 transaktioner.

I enkelte tilfælde modtager CryptoSkat imidlertid ikke alle de nødvendige data via upload.

Det kan ske fordi de data vi modtager via dine API forbindelser kan være ufuldstændige. Der kan nemlig være variation i hvilke data de forskellige exchanges sender via API forbindelser, fordi der ikke findes nogle standarder på kryptomarkedet for dataoverførsler via API.

Mangler data fra en overførsel, f.eks. USD værdien af et handelsgebyr betalt med 0,01 ETH, trækker CryptoSkat de manglende data fra CryptoCompare. CryptoCompare er en anerkendt og markedsledende leverandør af historisk data for digitale aktiver på tværs af alle exchanges og kan levere historiske data med en nøjagtighed ned til 1-minuts intervaller.

Det sikrer dig, at du altid har nøjagtige data for dine handler – enten hentet fra din exchange via API eller hentet fra CryptoCompare. Det hele sker automatisk og løbende hver uge, når dine exchange konti er forbundet med CryptoSkat via API.

Når dine transaktionsdata er hentet, omregner CryptoSkat profit og tab på alle handler til både en værdi i US dollars og danske kroner. Det sker via integration med Nationalbanken, så du kan være sikker på, at profit og tab altid er beregnet i overensstemmelse med Nationalbankens officielle valutakurs.

Når dine data er uploadet til CryptoSkat, kan systemet beregne tab og profit for hver enkelt handel. Det sker, når du beder systemet om at generere en årsrapport for et givent år. Når du modtager årsrapporten i systemet, får du, udover en totalopgørelse af profit og tab for året, også en totalopgørelse over årets bevægelser, start- og slutbalance opgjort per valuta, exchange og wallet og en fuldstændig liste med alle nødvendige transaktionsdata for alle dine transaktioner over året.

Årsrapporten kan downloades som PDF.

OPRET GRATIS KONTO - INGEN BINDING

Uanset om du handler lidt eller meget og på langt eller kort sigt, hjælper CryptoSkat beregneren dig med at få overblik når du skal indberette til myndighederne.

START HER