Om os

 

 

Hos CryptoSkat ser vi en stor fremtid for blockchainbaserede datainfrastrukturer og digitale aktiver. Kryptoaktiver og andre digitale aktiver vil forventeligt få en støt stigende rolle i vores finansielle system.

Vores mission er at gøre det let at håndtere skat på kryptoaktiver.

Det er vores bidrag til indfrielse af det enorme potentiale ved etablering af en tokenbaseret økonomi.

 • Det globale marked for tokeniserede aktiver vil stige eksponentielt. Der florerer forskellige estimater om markedsstørrelse. Boston Consulting Group anslår det globale marked til at udgøre USD 16 trilliarder i 2030
  (Frankfurt School of Economics and Finance, Blockchain Center)
 • World Economic Forum anslår at 10% af global BNP (GDP) vil opbevares på blockchain i 2027
  (World Economic Forum)
 • EU arbejder i disse år på rammelovgivning for kryptoaktiver. Udformningen af det endelige regelsæt er endnu ukendt, men centralt vil være en ny EU forordning, MiCA, Markets in Crypto Assets
  (Markets in Crypto Assets)
 • OECD har udtrykt kraftig opbakning til tokenisering og udviklingen af markedsstrukturer for tokeniserede aktiver
  (OECD)

I kryptocommunities har mange i en årrække overvejet om og hvornår kryptovaluta, token aktiver og tokenisering vil fange an og blive mere mainstream. Vi er overbevist om, at det tidspunktet nu er nært forestående. Nøjagtigt hvordan dette vil ske, og hvilken påvirkning det vil have på kryptomarkedet, er endnu usikkert.

Et naturligt led i udviklingen er korrekt skattemæssig behandling af disse aktiver.

CryptoSkat er en dansk virksomhed siden 2021 drevet af Mark, Jonatan, Igor og Roman.

Vores mål er at gøre det hurtigt og simpelt for investorer i Bitcoin og anden kryptovaluta at beregne profit og tab på deres handler til årsopgørelsen.

CryptoSkat kan anvendes uanset om du handler krypto privat eller via et selskab. Beregneren udregner profit og tab på dine handler og kan generere en årsrapport til dig, så du har de nødvendige totaler til angivelse på din årsopgørelse.

Den løsning vi tilbyder vores kunder, er en digital platform for automatiseret beregning og rapportering af profit og tab. Platformen er simpel at anvende og kræver blot opsætning via den simple trin-for-trin guide, som stilles til rådighed for vore kunder.

Løsningen er baseret på dansk skattelovgivning, som i disse år er under rivende udvikling. Ingen landes skattelovgivning om kryptovaluta og kryptoaktiver er endnu ensrettet. Vores kunder kan føle sig sikre på, at de oplysninger de opgiver til skattemyndighederne er baseret på beregninger foretaget efter de særlige danske skatteregler.

“Vores mål er at gøre det hurtigt og simpelt for private investorer i Bitcoin og anden kryptovaluta at beregne profit og tab på deres handler til årsopgørelsen.”

OPRET GRATIS KONTO - INGEN BINDING

Uanset om du handler lidt eller meget og på langt eller kort sigt, hjælper CryptoSkat beregneren dig med at få overblik når du skal indberette til myndighederne.

START HER