Fejlmeldinger

 

 

CryptoSkat meddeler dig enkelt og tydeligt, hvis der mangler transaktionsdata for nogle af dine transaktioner eller hvis transaktionsdata er hentet via CryptoCompare (se guiden “Sådan virker beregneren“).

Når transaktioner uploades får du disse service- og fejlmeddelelser ved notifikation. Du kan også for hver enkelt transaktion finde en notifikation og fuldstændig beskrivelse i både transaktionslisten og dine årsrapporter genereret i CryptoSkat.

Det giver dig det fulde overblik over alle detaljer i dine transaktioner.

Er der behov for at rette transaktioner, kan du gøre det fra din “transaktioner” side, når du er logget ind.

Hvad betyder de enkelte service og fejlkoder?

Service koder:

1. Hent anskaffelsessum fra CryptoCompare – vises når anskaffelsessummen ved en handel ikke er modtaget via API, men CryptoSkat i stedet har hentet prisdata fra CryptoCompare.

2. Hent afståelsessum fra CryptoCompare – vises når afståelsessummen ved en handel ikke er modtaget via API, men CryptoSkat i stedet har hentet prisdata fra CryptoCompare.

3. Hent USD værdi af gebyr fra CryptoCompare – vises når USD værdien af et gebyr ikke er modtaget via API, men CryptoSkat i stedet har hentet prisdata fra CryptoCompare.

4. Ingen transaktionshash – vises når en deposit eller withdrawal transaktion ikke har en transaktionshash eller et “Tx ID”. Dette hash er transaktionens unikke transaktions ID og gør CryptoSkat beregneren i stand til at tracke og adskille transaktionen i forhold til senere og beslægtede transaktioner.

Fejlkoder:

1. Mangel på transaktionsdata – vises når en transaktion mangler informationer om transaktionsdato, valuta eller valuta antal.

2. Ingen afståelsessum – vises når en transaktion mangler informationer om afståelsessum. For nogle ganske få valutaer modtager Cryptoskat ikke disse data via API og data er heller ikke tilgængelige via Cryptocompare. I disse tilfælde vises fejl 2.

3. Ingen anskaffelsessum – vises når en transaktion mangler informationer om anskaffelsessum. For nogle ganske få valutaer modtager Cryptoskat ikke disse data via API og data er heller ikke tilgængelige via Cryptocompare. I disse tilfælde vises fejl 3.

4. Ingen USD værdi af gebyr – vises når en transaktion registreres med et gebyr, men uden information om USD værdi af dette gebyr. For nogle ganske få valutaer modtager Cryptoskat ikke disse data via API og data er heller ikke tilgængelige via Cryptocompare. I disse tilfælde vises fejl 4.

5. Ingen gebyr valuta – vises når en transaktion registreres med et gebyr, men uden information om hvilken valuta gebyret betales i. For nogle ganske få valutaer modtager Cryptoskat ikke disse data via API og data er heller ikke tilgængelige via Cryptocompare. I disse tilfælde vises fejlkode 5.

6. Manglende købshistorik – vises når en transaktion registreres uden tilstrækkeligt dataspor til at CryptoSkat kan spore alle de involverede valuta i transaktionen. Data uploadet via API eller CSV er utilstrækkelig.

7. Deposit er registeret uden et matchende withdrawal – vises når en deposit transaktion registreres uden at CryptoSkat har modtaget data om den modsvarende withdrawal transaktion. Fejlen opstår når et deposit gennemføres til en exchange/wallet som er forbundet med CryptoSkat fra en exchange/wallet som ikke er forbundet med CryptoSkat.

8 – Withdrawal er registreret uden et matchende deposit – vises når en withdrawal transaktion registreres uden at CryptoSkat har modtaget data om den modsvarende withdrawal transaktion. Fejlen opstår når et withdrawal gennemføres fra en exchange/wallet som er forbundet med CryptoSkat til en exchange/wallet som ikke er forbundet med CryptoSkat.

KOM HURTIGT I GANG - PRØV CRYPTOSKAT NU

Uanset om du handler lidt eller meget og på langt eller kort sigt, hjælper CryptoSkat beregneren dig med at få overblik når du skal indberette til myndighederne.

OPRET EN GRATIS KONTO